Digitalisering

Slik kan dine ansatte vende trygt tilbake på jobb

Publisert: 3. august 2023 kl. 09:26

Med IoT-teknologi kan byggene klargjøres for overgangen til vår nye hverdag. Noe som kan gjøre tilbakekomsten både enklere, tryggere og mer oversiktlig.

People in a meeting
People in a meeting
- Digitalisering

Slik kan dine ansatte vende trygt tilbake på jobb

Publisert: 3. august 2023 kl. 09:26

Med IoT-teknologi kan byggene klargjøres for overgangen til vår nye hverdag. Noe som kan gjøre tilbakekomsten både enklere, tryggere og mer oversiktlig.

Den siste tiden har vært merkelig og usikker for oss alle, og vi har stadig måttet tilpasse oss nye tiltak og anbefalinger fra myndighetene. Sakte men sikkert vender vi tilbake til kontorer, skoler og barnehager, men hvordan den nye “normalen” vil se ut er vanskelig å si noe om. Med høy sannsynlighet vil tiltak som omhandler samling av antall mennesker, samt avstand mellom dem, fortsette. Med IoT-teknologi kan Smarte Bygg gjøre overgangen til vår nye hverdag både enklere, tryggere og mer oversiktlig.

Les mer om Smarte Bygg

Med et fåtall sensorer og selvforklarende datavisualisering i appen kan dere enkelt få oversikt over flyten av mennesker i deres bygg - om det så er på kontoret, på skolen eller på biblioteket. Dere setter deres egne parametere på hva som er godkjent antall mennesker i hvert område, helt ned til rom-nivå hvis ønskelig. Basert på denne innsikten kan dere enkelt vite om tiltak fungerer som de skal, eller om man eventuelt må igangsette nye tiltak.

PC med innsikt

Trygt tilbake til kontoret

Hold de ansatte oppdatert gjennom Smart Ansatt-appen. Monitorer bruken av etasjer og soner for å være sikker på at kravene for avstand blir overholdt.  Motta rapporter som vil være viktig for gode, langsiktige løsninger. 

Informer ansatte om bedriftsspesifikk informasjon angående covid-19 og link til viktige ressurser i appen.

Få full kontroll over inneklimaet i bygget – mye tyder på at riktig luftfuktighet og temperatur kan bidra til å redusere smittespredning.

Ta kontakt for demo!

Nye funksjoner kommer snart!

Trygt tilbake til kontoret - Gi fleksibilitet til dine ansatte, samtidig som anbefalt kapasitet på kontoret blir etterfulgt.

Booking - La ansatte booke seg inn på kontoret. Dersom en sone rommer 100 plasser, men det kun er anbefalt 50% kapasitet vil ansatte ikke lenger kunne booke seg inn når maks antall er nådd.

Oversikt over sosiale soner - Monitorer køer i kantinen og sosiale samlinger i fellesområder for å minimere store oppsamlinger.

Ta kontakt for mer informasjon
Mobil med innsikt

Den nye normalen har allerede ankommet Telenor – nylig åpnet konsernsjef Sigve Brekke for å la ansatte velge selv om de vil jobbe fra kontoret eller hjemmefra. Dette vil øke fleksibiliteten for de ansatte, og resultere i en annen bruk av kontorområdene. Fokuset har i disse dager flyttet seg fra ren optimalisering av bygg, til fokus på smittevern, sosiale soner og hjemmekontor - «Kundene er opptatt av å få oversikt over utnyttelsen av byggene sine og hvilke erfaringer de kan trekke fra den informasjonen. I tillegg er de opptatt av de mer langsiktige konsekvensene for hvordan kontorer skal drives i fremtiden», sier Steffan Thorvaldsen, sjefen i Telenors’ Smarte Bygg. Les hele saken her.