Hopp til innholdet

BASIC
De mest populære kanalene

For å få TV over fiber må du abonnere på Grunnpakken og leie en TV-opptaker. Grunnpakken inneholder de mest populære TV-kanalene, inkludert NRKs distriktssendinger og en rekke radiokanaler. I tillegg kan du fritt velge å bygge videre med andre kanalpakker som passer deg. TV over fiber forutsetter tilknytning via fiber levert av Telenor, se abonnementsoversikt for bredbånd over fiber


Kanalene inkludert er: NRK1 HD, NRK2 HD, NRK3 HD, NRK Tegnspråk, TV2 HD, TV2 Zebra, TV2 Nyhetskanalen, TV 2 Bliss, TV Norge, FEM, MAX, VOX , TV3, Viasat 4, TV4, SVT1 HD, SVT2, BBC World og TV6.

Priser

Grunnpakke per måned (inkl. leie av TV-opptaker i første rom) 318,-
Etablering av TV-opptaker i første rom  0,-
Månedsleie per ekstra TV-opptaker 99,-
Oppkobling av første TV og bredbånd 0,- **
Etablering per TV-opptaker 2-4     499,-
Minste totalpris første år 3816,-
Vilkår for TV Vilkår

** Tilbud til nye TV-kunder. Normalpris 1690,-

219,-
67723

En rekke gode kanaler til en rimelig penge. Her er kanaler for barn, naturprogrammer, nyheter og Eurosport. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 160,-
Minste totalpris første år 1920,-

 

160,-
67724

Den største kanalpakken for deg som elsker TV. Her har du alt av barnekanaler, nyheter, naturprogram, filmer og sport. Alle kanalene i Canal Digital Medium, C More film- og sportskanalene er inkludert. Snart får du også tjenesten C More Play inkludert, der du kan se underholdningstilbudet når det passer deg! Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 460,-
Minste totalpris første år 5520-

 

460,-
67727

Sportspakken gir deg tilgang til all sport som C More tilbyr. Norsk toppfotball med Tippeligaen. Tennis i verdensklasse med ATP Masters 1000 og mye mer. Fotballsendingene ledes av noen av Norges fremste kommentatorer og eksperter. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 299,-
Minste totalpris første år 3588,-

 

299,-
67726

Filmpakken fra C More tilbyr de nyeste storfilmene og seriesuksessene uten reklameavbrudd. Her får du et bredt utvalgt av underholdning for både store og små. Alle filmer og tv-serier vises i HD-kvalitet og HBO-seriene vises dagen etter USA-premieren. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 99,-
Minste totalpris første år 1188,-

 

99,-
67725

De nyeste storfilmene og seriesuksessene, familiefilmer og barneprogram – uten reklameavbrudd. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 349,-
Minste totalpris første år 4188,-


349,-
67707

For deg som bare vil ha noen flere kanaler. Et fint utvalg barnekanaler, naturprogrammer og nyhetskanaler. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Prisoversikt

Månedspris 149,-
Minste totalpris første år 1788,-149,-
67706
Komplett underholdningstilbud

Med Viasat Gull får du alle de andre Viasat-pakkene inkludert i én pakke. Viasat Gull gir deg den komplette underholdningspakken for hele familien. Med Viasat Films rendyrkede filmkanaler ser du de seneste filmene, helt uten reklameavbrudd. Med denne pakken får også sportsentusiasten dekket sitt behov. Viasats 6 sportskanaler sender det beste innen fotball, ishockey, motorsport og golf. Du får naturligvis også de største og mest populære norske kanalene, i tillegg til en rekke spennende kanaler med fokus på dokumentarer, nyheter, barneprogrammer og musikk. 


Du får også tilgang til kanalarkivet Viaplay, der utvalgte serier, filmer og programmer legges tilgjengelig på TV-boksen etter at de er vist på TV. Det gjør det enda enklere for deg å se det du vil, når det passer deg. I tillegg er Viaplay tilgjengelig på pc, nettbrett og mobil. Det eneste du må gjøre er å opprette en egen Viaplay-bruker på signup.viaplay ved hjelp av abonnementsnummeret fra Telenor. Kanalpakken du abonnerer på avgjør hvilket Viaplay-innhold du får tilgang til på web. Kjøp av tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke. 

Priser

Månedspris 399,-
Minste totalpris første år 4788,-

 

399,-
67709

Følg med på hva som skjer i verden og øk kunnskapen på nye felt. Med Viasats bredde av ulike dokumentarkanaler har du mulighet til å gå bak nyhetene og forstå årsakene til historiske og nåtidige konflikter, se spektakulære naturprogram og få innsikt i populærvitenskapelige fenomener. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 119,-
Minste totalpris første år 1428,-

 

119,-
67708

Denne kanalpakken inneholder barnekanaler proppfulle av filmer og serier for store og små barn, i tillegg til ungdomskanaler med den nyeste musikken, reality og de beste pop-reportasjene. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 119-
Minste totalpris første år 1428,-

 

119,-
67710

Viasat Sportspakken gir deg tilgang til mer enn 6000 timer direktesendt sport i året på 5 eksklusive HD-kanaler. Følg blant annet fotballkampene fra Europas gjeveste fotballturnering for klubblag UEFA Champions League, i tillegg til internasjonal ishockey i toppklasse fra NHL og Allsvenskan. Få full dekning av Formel 1, NASCAR og MotoGP og golf i verdensklasse fra PGA- og Europatouren. 


Du får også tilgang til kanalarkivet Viaplay på pc, nettbrett og mobil, der utvalgte serier, filmer og programmer legges tilgjengelig etter at de er vist på TV. Det gjør det enda enklere for deg å se det du vil, når det passer deg. Det eneste du må gjøre er å opprette en egen Viaplay-bruker på signup.viaplay.no ved hjelp av abonnementsnummeret fra Telenor. Kanalpakken du abonnerer på avgjør hvilket Viaplay-innhold du får tilgang til på web. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 279,-*
Minste totalpris første år 3348,-

 Vær oppmerksom på at prisen på Viasat Sport-pakken ble økt fra 269,- til 279,- 1. oktober 2015

279,-
67711

Viasat Film-pakken gir deg ekte kinoopplevelser hjem i din egen stue hver kveld. Med 5 filmpremierer hver uke og opp til 300 premierer i året, ser du filmene først på TV med Viasat Film. I 6 eksklusive filmkanaler får du populære kinosuksesser og toppfilmer fra de beste filmstudioene verden rundt, og med 5 nye HD-kanaler får du det bredeste tilbudet av HD-filmer på TV. Viasat Film kanalene er 100 % rendyrket film helt uten reklameavbrudd. 


Du får også tilgang til kanalarkivet Viaplay på pc, nettbrett og mobil, der utvalgte serier, filmer og programmer legges tilgjengelig etter at de er vist på TV. Det gjør det enda enklere for deg å se det du vil, når det passer deg. Det eneste du må gjøre er å opprette en egen Viaplay-bruker på signup.viaplay.no ved hjelp av abonnementsnummeret fra Telenor. Kanalpakken du abonnerer på avgjør hvilket Viaplay-innhold du får tilgang til på web. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 229,-
Minste totalpris første år 2748,-

 

229,-
67693

Med kanalpakken Viasat Sport & Film får du tilgang til mer enn 6000 timer direktesendt sport i året på 5 eksklusive HD-kanaler og seks filmkanaler (hvorav 5 i HD) over 600 filmer og 300 filmpremierer pr. år, hele døgnet rundt og selvfølgelig helt uten reklameavbrudd. Denne pakken kombinerer de to kanalpakkene Viasat Sport og Viasat Film. Du sparer kr 179,- på å kjøpe disse sammen. 


Du får også tilgang til kanalarkivet Viaplay på pc, nettbrett og mobil, der utvalgte serier, filmer og programmer legges tilgjengelig etter at de er vist på TV. Det gjør det enda enklere for deg å se det du vil, når det passer deg. Det eneste du må gjøre er å opprette en egen Viaplay-bruker på signup.viaplay.no ved hjelp av abonnementsnummeret fra Telenor. Kanalpakken du abonnerer på avgjør hvilket Viaplay-innhold du får tilgang til på web. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 329,-
Minste totalpris første år 3828,-
319,-
67696

Viasat Golf er kanalen for deg med lidenskap for golf. Det er en komplett kanal for deg som liker å følge eliten i golfsporten. Du kan se hele PGA-touren, Europatouren, Major-turneringene, samt de viktigste turneringene fra kvinnenes LPGA-tour. Til sammen over 1400 timer direktesendt golf! Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.

Priser

Månedspris 159,-
Minste totalpris første år 1908,-

 

159,-
67795

TV 2 Sport Premium består av den norske sportsnyhetskanalen TV 2 Sport, samt tre HD-kanaler som sender minimum 465 direktesendte kamper fra blant annet Premier League, FA-Cupen, Ligacupen, Championship, League One og League Two. I tillegg viser vi deg samtlige av det engelske landslagets hjemmekamper. Med TV 2 Sport Premium får du oppleve den fantastiske stemningen fra England hver eneste uke!

Fra 1. august øker prisen på kanalpakken TV 2 Sport Premium til kr 349,-.


Priser

Månedspris 349,-
Minste totalpris første år 4188,-

 

349,-
67731

Med Ekstra-pakken får du kanalene Blue Hustler, Adult Channel, Motors TV og Ginx TV. Kjøp av denne tilleggspakken forutsetter at du allerede abonnerer på TV Grunnpakke.


Månedspris 99,-
Minste totalpris første år 1188,-

 

99,-

TV over fiber

  Norges bredeste TV-tilbud

  Med TV over fiber får du tilgang til TV, radio, filmer og kanalarkiv. Lei de nyeste filmene på 1-2-3 og se favorittprogrammene dine akkurat når du vil. Dagens TV-boks er dessverre ute av produksjon, og det vil ta noe tid å få på plass en ny TV-løsning. For bestilling av TV viser vi til Telenors datterselskap Canal Digital.  

  Dette får du:

  Bestill på: 815 00 391

  Tilleggspakker

  Bestill på: 815 00 391

  Filmleie

  filmleie

  Se filmene du glipp av på kino! I Filmbutikken leier du filmene enkelt med fjernkontrollen. Velg mellom flere tusen filmer, bl.a.: action, komedie, thriller og barnefilm. Filmbutikken oppdateres hver uke med de største nyhetene og anbefalte godbiter.

  Installasjonshjelp

  Installasjonshjelp

  Bredbåndspatruljen installerer og kobler opp både bredbånd og TV hjemme hos deg. Bestiller du TV-tjenesten får du også rabatt.

  Gå til Bredbåndspatruljen

  TV i flere rom

  tv i alle rom

  Vi har fjernet flerromsavgiften, så nå koster det ikke noe ekstra å ha TV i flere rom. Det eneste du behøver er å leie en TV-opptaker til hver TV du ønsker å bruke. Det kan kobles til maksimalt fire TV-er.

  HD-kvalitet

  Valgfrihet
  • TV-opptaker (PVR). HD-kvalitet som standard

  • Programguide 14 dager frem i tid

  • Digitalradio med topp lydkvalitet

  • Stadig flere HD-kanaler og 3D-filmer

  • Foreldrekontroll

  • Se programmer når du vil