Hopp til innhold

Dekning - 4G og 3G

Etter jul har vi jobbet på spreng for å bygge ut 800-båndet. 800-båndet gir langt bedre arealdekning, noe du vil merke når du er på fjellet i påsken. I tillegg vil du få langt bedre dekning både når du er inne og ute.

Full fart med 4G

Bruken av smarttelefoner øker hvert år. Vi ringer, surfer og streamer. I bunn ligger fundamentet som gjør alt dette mulig; mobildekningen. Vårt mål er at du skal få den beste opplevelsen, derfor oppgraderer vi mobilnettet vårt kontinuerlig. 

1000 basestasjoner

Vi har startet utrullingen av mobilt bredbånd med ekstra stor geografisk 4G-dekning på over 1000 basestasjoner. Det er særlig mobildekningen i distrikts-Norge og innendørsdekningen Telenor forbedrer, og hele 50 kommuner får enda bedre 4G-dekning før påske. På utbyggingssiden vår ser du liste over populære reisemål i påsken, i tillegg til alle andre steder som nå har fått bedre dekning.

Enda bedre dekning fra Telenor

Her ser du hvor mye bedre dekningen har blitt på Trysil etter oppgraderingenHvordan få 4G-fart på mobilen?

  • For å få tilgang til de høyeste hastighetene må du ha en 4G-mobil (og SIM-kort med 4G-støtte). Velg blant våre 4G-mobiler i nettbutikken
  • Med mobilabonnementet Komplett XL surfer du med maks hastighet. Har du et annet mobilabonnement kan du bestille tjenesten Full Fart for 59,- per måned og surfe med en fart på opptil 40 Mbit/s. Send BESTILL FULL FART til 1999.
  • Er du bedriftskunde, se oversikt over hvilke abonnement som støtter de høyere hastighetene.

Få toppfart med Mobilt Bredbånd

  • Har du Mobilt Bredbånd trenger du utstyr som støtter 4G. 
  • Velg miniruter, stor ruter eller modem som støtter 4G i nettbutikken. Her finner du også nettbrett med 4G-støtte.

Intensiv utbygging av 3G-nettet

I tillegg til utbyggingen av 4G over hele landet, har Telenor også gjennomført en høyintensiv utbygging av 3G-nettet. I dag har 95 prosent av Telenors mobilkunder 3G-dekning der de bor. Videre utbyggingen vil sikre en dekning på 98 prosent innen utgangen av 2015.

Relatert til dekning

 

4G på mobil

Lyst til å surfe med lynraske hastigheter? Vi kan friste med flere suverene toppmodeller.
Velg din 4G mobil

Få bedre dekning med 4G mobil fra Telenor
 

Mobilt Bredbånd

Ta med deg ditt eget trådløse nettverk, så kan du være på nett der du vil. Se utstyr til Mobilt Bredbånd

Trådløsruter med 4G-støtte gir deg enda bedre dekning